The best Side of smertestillende piller

Wiki Article

Om du skal tage medicin eller ej afhænger af, hvilken slags smerter du har. Smerter er et sign om, at der er noget galt med kroppen.

Denne aspect indeholder generelle informationer om smerter og du kan finde hyperlinks til sider, der fortæller om bestemte smerter.

Nyt studie om overgangsalder: ”Alt for tit hører jeg holdningen, at overgangsalderen bare er en naturlig del af kvindelivet”

Metadon er et naturligt opioid, som anvendes mod kroniske smerter. Midlet er meget langsomt udskilt fra kroppen igen, og bør derfor ikke anvendes ved akutte smerter. Desuden anvendes det til afvænning eller som vedligeholdelsesbehandling af narkomani. Midler med metadon er vist i tabel 4.

De analgetiske legemidlene deles ofte inn i to hovedgrupper, som hver har sine undergrupper: Ikke-opioide smertestillende midler og opioide smertestillende midler.

This query is for tests regardless if you are a human visitor and to forestall automated spam submission.

Overordnet kan medicinen mod smerter inddeles i three grupper: Svag medicin mod svage smerter, kraftig medicin mod stærke smerter og sekundær medicin mod smerter, der ikke umiddelbart kan behandles.

Du er altid velkommen til at kontakte vores apotekspersonale for rådgivning eller læse vores anbefalinger her.

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors

click here Alligevel er smertestillende midler den hyppigste årsag til akut forgiftning herhjemme, ligesom du ved et overdrevent forbrug about tid risikerer alvorlige bivirkninger som både mavesår og leverskader.

Person kan købe smertestillende medicin uden recept i pakninger med 10 tabletter i detailbutikker og twenty tabletter på apoteker. Alle former for smertestillende håndkøbsmedicin virker ved svage smerter og feber.

Som vordende mor bør du dog altid overveje andre løsninger på dine smerter og kun bruge paracetamol som en sidste udvej.

I dag er det ofte aflange tabletter. Her på apoteket kalder vi dem derfor ikke for smertestillende piller, Adult males for smertestillende tabletter.

NSAID/Ibuprofen og Acetylsalicylsyre kan give bivirkninger som mavesmerter, hvor gentleman ved længere varende brug kan se mavesår. Vi anbefaler derfor altid at bruge disse lægemidler i kortest mulig tid og i den laveste dosis.

Person kan opleve bivirkninger ved smertestillende midler. De fleste bivirkninger afhænger af hvor meget lægemiddel gentleman indtager/anvender og hvor længe man indtager/anvender det.

Report this wiki page